Ervaringen met Nachtlenzen®

Draag je al Nachtlenzen®? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Laat een berichtje voor ons achter op Facebook en wie weet plaatsen we je ervaringen op onze website.

Nachtlenzen® op Facebook
Laurens

Als ik een 3D film ging kijken, moest de 3D bril altijd over mijn gewone bril heen. Heel erg vervelend vond ik dat. Met Nachtlenzen heb ik hier geen last meer van!

Lees het verhaal
Tine

Ik vond mijn bril echt niet fijn tijdens het sporten en had ook last van droge ogen als ik mijn daglenzen in had. Nachtlenzen leken mij dus de ideale oplossing!

Lees het verhaal
Johnny

Ik droeg al ruim 20 jaar zachte lenzen, maar wennen aan Nachtlenzen viel me ontzettend mee. Na ongeveer een kwartier voelde het al zoals ik gewend was van mijn andere lenzen.

Lees het verhaal
Daniëlle

Ik draag nu ruim 2,5 jaar Nachtlenzen® en vind het nog iedere dag een wonder. Ik had last van droge ogen en was op zoek naar een alternatief. Zo ontdekte in Nachtlenzen.

Lees het verhaal
Dylan

Ik draag nu bijna drie jaar Nachtlenzen®. Toen ik de voordelen ontdekte, ging ik snel overstag. Geen bril dragen was echt mijn reden om voor Nachtlenzen te kiezen.

Lees het verhaal
Wendy

Daglenzen vond ik soms vervelend en een bril staat me niet. Ik was dus direct enthousiast. Hoe fijn is het dat je overdag niks hoeft te dragen!

Lees het verhaal