• Bij welke sterktes kun je Nachtlenzen® dragen?

  Nachtlenzen® kunnen worden gedragen door mensen met een afwijking voor veraf, mensen met bijziendheid. Dus alleen bij min sterktes. Oogafwijkingen tot en met -5 kunnen worden gecorrigeerd met Nachtlenzen®. Of je daadwerkelijk Nachtlenzen® kunt dragen, hangt echter van meer factoren af. Ga daarom eens langs bij een Nachtlenzen® Dealer om te zien of jij ook een geschikte kandidaat bent.

 • Is het effect permanent?

  Nee. Het effect van Nachtlenzen is tijdelijk. Als je stopt met het dragen van Nachtlenzen zul je ook weer een bril of lenzen moeten dragen overdag om scherp te zien.

 • Kan ik met een cilinder ook Nachtlenzen® dragen?

  Dat kan alleen een Nachtlenzen® Dealer je met zekerheid zeggen na een meting, maar in de meeste gevallen kun je ook met een cilinder Nachtlenzen dragen.

 • Kan ik ook een nacht overslaan?

  Dat verschilt een beetje per persoon, maar in de meeste gevallen kun je prima een nachtje overslaan. Dus ga je uit en wordt het een beetje laat? Geen probleem!

 • Zie ik ook scherp met Nachtlenzen® in?

  Zeker! Wanneer je je Nachtlenzen draagt, zie je meteen scherp. Handig, want zo kun je bijvoorbeeld in bed nog een boek lezen of een filmpje kijken.

 • Je mag toch niet met lenzen slapen?

  Nachtlenzen worden gemaakt van een materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Anders dan gewone lenzen zijn Nachtlenzen dus specifiek gemaakt om te dragen terwijl je slaapt. Je Nachtlenzen® Dealer geeft je tips over hoe je het beste je Nachtlenzen kunt onderhouden. Op deze manier kun je zonder problemen Nachtlenzen dragen terwijl je slaapt.

 • Moet je Nachtlenzen® echt jaarlijks vervangen?

  Ja dat is echt belangrijk. Nachtlenzen® gaan één jaar mee. Alleen wanneer je ze jaarlijks vervangt, kunnen we een goede werking van je Nachtlenzen® garanderen.