Image

Tine (22 jaar)

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star_border

Tine was op zoek naar meer vrijheid tijdens het sporten en draagt nu 4 jaar Nachtlenzen®.

Ontdekt tijdens het wachten

Ik ging een nieuwe set lenzen ophalen en moest even wachten totdat ik aan de beurt was. Ik zag een stapeltje folders over Nachtlenzen® en ben deze gaan doorlezen. Toen ik aan de beurt was, was ik inmiddels zo enthousiast geworden dat ik direct naar de mogelijkheden heb gevraagd. Ik vond mijn bril echt niet fijn tijdens het sporten en had ook last van droge ogen als ik mijn daglenzen in had. Nachtlenzen leken mij dus de ideale oplossing! Gelukkig kon ik direct bij de Nachtlenzen® specialist terecht.

Uitgebreide controle

Er werd uitgebreid de tijd genomen om te kijken of Nachtlenzen een geschikte oplossing voor me zouden zijn. De specialist heeft verschillende metingen uitgevoerd. Fijn, want zo weet je zeker dat je echt een goed advies krijgt. Nachtlenzen bleken in mijn geval een perfecte oplossing!

background
VRIJHEID TIJDENS HET SPORTEN

"Ik vond mijn bril niet fijn tijdens het sporten, Nachtlenzen® zijn ideaal!"

Anders dan je gewend bent

Met gewone lenzen probeerde ik altijd te voorkomen dat ik in slaap viel met mijn lenzen nog in. Daarom was het wel tegenstrijdig om dan nu opeens wel met lenzen in te gaan slapen. Dat is wel even anders dan je gewend bent dus. Verder was ik gelukkig heel snel gewend aan mijn Nachtlenzen. Na een paar dagen kon ik de hele dag scherp zien!

Eigenlijk elke dag nog blij

Ik ben eigenlijk elke dag nog blij met mijn Nachtlenzen. Het fijnst vind ik dat ik nu kan sporten zonder bril of lenzen, dat is echt ideaal. Vrienden en familie geloven vaak niet dat ik alleen ‘s nachts lenzen draag. Ik merk dat het voor veel mensen nog onbekend is. Daarom raad ik het ook aan iedereen aan, zeker wanneer ze niet tevreden zijn met hun bril of lenzen. Nachtlenzen zijn echt de perfecte oplossing voor mij.