Image

Wendy (28 jaar)

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star_border

Wendy ontdekte ruim 9 jaar geleden Nachtlenzen® tijdens haar stage in België en was meteen enthousiast.

De ideale oplossing

Tijdens mijn stage in België, ruim 9 jaar geleden, ontdekte ik Nachtlenzen. Het leek me ideaal: daglenzen vond ik soms vervelend en een bril staat me niet. Ik was dus direct enthousiast. Hoe fijn is het dat je overdag niks hoeft te dragen!

Naar de opticien

Ik ben toen terug in Nederland op zoek gegaan naar een Nachtlenzen Dealer bij mij in de buurt. Omdat Nachtlenzen nog relatief nieuw waren, kon ik nog niet overal terecht, maar een opticien in een andere stad bood ze wel aan. Deze opticien gebruikte graag de nieuwste snufjes en was enthousiast over Nachtlenzen. Het aanmeten was snel klaar, mijn ogen bleken zeer geschikt!

Slapen met lenzen in

Ik moest wel echt even wennen aan slapen met lenzen in, zeker omdat ik zachte lenzen gewend was. Het is gewoon een heel ander type lens dan zachte- of harde lenzen. Nu ik er aan gewend ben is het geen probleem meer. Ik kan gewoon een boek lenzen in bed met Nachtlenzen in en zie ook gewoon scherp als ik ‘s nachts naar de wc moet.

background
IDEAAL, OOK ONDER WATER

"Gewoon scherp zien zonder bril of lenzen tijdens zwemmen, superfijn!"

Een nachtje overslaan

Ik vind het superfijn dat ik gewoon kan zwemmen zonder bril of lenzen en toch scherp zie. Ook is het erg handig dat ik soms een nachtje kan overslaan, als ik bijvoorbeeld uit ga, en de volgende dag toch gewoon nog scherp kan zien. Ik moet er dan wel op letten dat ik ze de volgende nacht weer in doe, maar het is fijn dat het kan.

Absoluut een aanrader!

Als ik vrienden en familie vertel over Nachtlenzen zijn ze altijd enthousiast. Het is natuurlijk ook best een bijzondere oplossing. Als Nachtlenzen een geschikte oplossing voor je zijn, dan zou ik het zeker aanraden!