Image

Laurens (26 jaar)

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Laurens draagt drie jaar Nachtlenzen® en geniet het meest van de vrijheid tijdens sporten en in de bioscoop!

Via internet

Ik kwam Nachtlenzen® toevallig tegen via internet en was meteen geïnteresseerd. Omdat Nachtlenzen alleen door een specialist kunnen worden aangemeten en niet te koop zijn via internet, heb ik via de website een Nachtlenzen Dealer opgezocht en heb een afspraak gemaakt.

Ik kon niet wennen aan die bril

Ik droeg al een aantal jaren een bril maar kon daar maar niet aan wennen. Hij bleef voor mijn gevoel in de weg zitten. Nadat ik was gaan informeren over Nachtlenzen was ik om: ik wilde over op Nachtlenzen!

De specialist gaf de doorslag

Het aanmeetproces was erg interessant! Er wordt niet alleen gekeken naar je sterkte, maar er wordt bijvoorbeeld ook naar de bolling van je ogen gekeken om te bepalen of Nachtlenzen een geschikte oplossing zijn. De specialist stond me erg goed te woord. Uiteindelijk gaf deze ervaring voor mij de doorslag om voor Nachtlenzen te kiezen.

background
GEEN TWEEDE BRIL MEER

"Vroeger moest ik de 3D bril over mijn gewone bril zetten, dat hoeft nu niet meer! Ideaal!"

Ik had nog nooit lenzen gedragen

Ik ben niet de meest handige persoon, dus het was best wel even wennen voor mij. Daarnaast had ik nog nooit lenzen gedragen! Gelukkig kreeg ik goede uitleg over hoe ik mijn lenzen in en uit moest doen. De eerste keer was ik een flinke tijd bezig, maar inmiddels is het 2 seconden werk om mijn Nachtlenzen in of uit te doen.

Geen twee brillen meer!

Als ik een 3D film ging kijken, moest de 3D bril altijd over mijn gewone bril heen. Heel erg vervelend vond ik dat. Met Nachtlenzen heb ik hier geen last meer van! Ook tijdens het sporten vind ik Nachtlenzen ideaal. Ik raad mijn vrienden dan ook allemaal Nachtlenzen aan!