Image

Johnny (43 jaar)

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Johnny draagt nu vijf jaar Nachtlenzen® en is gefascineerd door de techniek.

Ontdekt op de radio

Ik hoorde een reclame op de radio over Nachtlenzen en was eigenlijk meteen nieuwsgierig. Ik ben IT-consultant en werk dus veel achter een beeldscherm en op locaties met airconditioning systemen. Daardoor had ik vaak last van droge en vermoeide ogen als ik ‘s avonds wilde gaan sporten.

Hoe werken Nachtlenzen?

Techniek fascineert me, daarom wilde ik graag weten hoe Nachtlenzen nou precies werken. Mijn Nachtlenzen Dealer kon me dit gelukkig goed uitleggen. Ik droeg al ruim 20 jaar zachte contactlenzen, maar het beginnen met Nachtlenzen viel me ontzettend mee. Het eerste kwartier was even wennen, maar daarna voelde het al gauw als normale lenzen.

background
ALLES SCHERP ZIEN

"Heerlijk om alles scherp te zien op de motor zonder last van droge ogen te krijgen!"

Regelmatige controles

Ongeveer elk half jaar ga ik terug naar mijn Nachtlenzen Dealer voor een controle en meting. Soms doen ze dan een kleine aanpassing, waardoor mijn zicht nog beter wordt. Bijzonder hoe kleine aanpassingen effect hebben op verschillende onderdelen van je zicht! Vooral met motorrijden is het heerlijk om alles scherp te zien zonder droge ogen te krijgen.

Zeker aan te bevelen!

Ik zou Nachtlenzen zeker aan iedereen aanbevelen. Helemaal wanneer je vaak droge ogen hebt door het werken in een omgeving met airconditioning en wanneer je veel met computers werkt is het een ideale oplossing. Ondertussen heb ik overigens mijn dochter al kunnen overtuigen. Ook zij draagt nu Nachtlenzen met veel plezier!