Image

Daniëlle (40 jaar)

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star_border

Daniëlle draagt ruim 2,5 jaar Nachtlenzen® en vindt het nog iedere dag een wonder.

Van alles geprobeerd

Ik droeg zachte lenzen, maar bleef daar vaak wat wazig mee zien. Omdat ik ook veel last had van droge ogen ging ik op zoek naar een alternatief en kwam ik in de eerste instantie bij een bril uit. Daar kon ik maar niet aan wennen, constant de glazen poetsen, spetters of beslagen glazen als het regende en continu iets op mijn neus: niets voor mij. Toen kwam ik een reclame van Nachtlenzen® tegen en was ik gelijk enthousiast.

Op maat gemaakt voor je ogen

Het aanmeten van Nachtlenzen® is eigenlijk hetzelfde als met gewone lenzen. Het enige verschil is dat er ook een soort hoogteplaatje van je oog gemaakt wordt met een topograaf. Hierdoor zie je de precieze vorm van je ogen en op basis daarvan worden de Nachtlenzen® op maat gemaakt voor je ogen. Echt maatwerk dus!

background
ULTIEME VRIJHEID

"Nachtlenzen® geven me zo enorm veel vrijheid!"

Eerst even wennen

De eerste nacht moest ik wel even wennen. Je voelt ze in het begin nog wel even zitten en dat is toch raar als je gaat slapen. Ik moet zeggen dat ik er na een paar nachten echt helemaal aan gewend was. Na de controle heeft mijn opticien me nieuwe Nachtlenzen® meegegeven, daarna zag ik overdag snel alles scherp.

Wat een wonder!

Ik heb nu geen last meer van droge ogen en vind het echt heerlijk dat ik geen bril meer hoef te dragen. Het is ideaal dat je de lenzen ‘s ochtends uitdoet en er dan de hele dag geen last van hebt. Dat geeft zo enorm veel vrijheid! Vrienden en familie snappen vaak niet hoe het nou kan dat ik ineens weer scherp zie overdag zonder bril of lenzen. Ik probeer ze dan uit te leggen hoe het werkt, maar blijf het zelf toch ook een wonder vinden.