• Background Image

    5 dingen die je nog niet wist
    over Nachtlenzen®

    We krijgen regelmatig vragen over Nachtlenzen via Facebook, e-mail of Twitter. Sommige vragen horen we vaker, maar het komt ook voor dat we een vraag krijgen die we nog nooit hebben besproken. Daarom delen we graag vijf dingen met je die je (waarschijnlijk) nog niet wist over Nachtlenzen.

"Je mag toch niet met lenzen slapen?"

Nachtlenzen worden gemaakt van een materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Anders dan gewone lenzen zijn Nachtlenzen dus specifiek gemaakt om te dragen terwijl je slaapt. Je Nachtlenzen® Dealer geeft je tips over hoe je het beste je Nachtlenzen kunt onderhouden. Op deze manier kun je zonder problemen Nachtlenzen dragen terwijl je slaapt.

"Zie ik ook scherp met Nachtlenzen® in?"

Zeker! Wanneer je je Nachtlenzen draagt, zie je meteen scherp. Handig, want zo kun je bijvoorbeeld in bed nog een boek lezen of een filmpje kijken.

"Kan ik ook een nacht overslaan?"

Dat verschilt een beetje per persoon, maar in de meeste gevallen kun je prima een nachtje overslaan. Dus ga je uit en wordt het een beetje laat? Geen probleem!

"Kan ik met een cilinder ook Nachtlenzen® dragen?"

Dat kan alleen een Nachtlenzen® Dealer je met zekerheid zeggen na een meting, maar in de meeste gevallen kun je ook met een cilinder Nachtlenzen dragen.

"Is het effect permanent?"

Nee. Het effect van Nachtlenzen is tijdelijk. Als je stopt met het dragen van Nachtlenzen zul je ook weer een bril of lenzen moeten dragen overdag om scherp te zien.

Benieuwd naar de ervaringen van gebruikers?
Lees de reviews.